Cea mai buna investitie in sine - masajul

Chiar daca tehnica masajului este una destul de greu de invatat si in nici un caz nu este usor de copiat, fiecare avand propria lui tehnica, chiar daca unii incaseaza mai putin decat altii insa ofera servicii mai bune, cert este ca la final nu ai de unde sa stii unde sa mergi data viitoare decat in functie de rezultat.

Asadar, daca te-ai simtit bine in cursul unei sedinte de masaj nu trebuie decat sa inregistrezi cu sfintenie numarul si sa memorezi adresa ca sa mai mergi si data viitoare. Iar daca nu iti permiti acest lux de a ajunge la un spa sau macar un salon modest, atunci poti incerca un  fotoliu masaj care iti va aduce beneficii chiar in confortul casei tale si care se va dovedi pe parcurs a fi o investitie buna. Ideal ar fi sa mergi sa iti faci un masaj macar o data la doua saptamana, daca nu chiar o data pe saptamana, insa desigur in functie de buget si de disponibilitate, deci de timpul avut, poti ajunge mai des sau mai rar. Cine nu si-ar dori insa cate un masaj de jumatate de ora in fiecare zi dupa munca, pentru o relaxare pe parcursul intregii seri? Este dificil insa sa ai parte de aceasta varianta atunci cand nu ai un buget mare, dar cu fotolii de masaj te poti simti ca intr-un spa, iar in acelasi timp poti sa si citesti sau sa faci alte activitati casnice sau la birou.

Totusi  daca vrei sa iesi si din casa si sa cheltui niste bani la saloane atunci trebuie sa stii ca ai permisiunea sa incerci orice tip de masaj, nu exista un anumit tip ce poate fi recomandat deoarece oricum ar fi masajul nu are cum sa dauneze. In cel mai rau caz te poate face sa te simti mult prea bine si sa vrei mai mult.