Un nou jurat

Un celebru artist din Romania se muta la Antena 1! Stefan Banica Jr. va fi unul din juratii emisiunii “X Factor”.

Pentru a afla mai multe despre intrarea lui Stefan Banica Jr. in familia Antena 1, acesta a facut cateva dezvaluiri cu privire la planurile de viitor. “Propunerea Antenei 1 de a face parte din juriul X Factor este onoranta, am ales sa fac acest pas cu toata convingerea, mai ales ca vorbim despre o super-productie, un mare succes, atat in strainatate, cat si in Romania”, a declarant artistul.
Faptul ca Stefan Banica Jr. a acceptat sa intre in familia Antena 1 nu este ceva surprinzator. “Antena 1 este o televiziune pe care o vad ca evolueaza puternic, realizeaza performanta, este un reper in materie de divertisment, iar drumul ei ascendent corespunde dorintei mele de evolutie profesionala in televiziune si, mai ales, de noi experiente, de noi emisiuni”, a spus Stefan Banica Jr. in platoul Observator.

Fiind prima data pe post de jurat, Stefan Banica Jr. declara pentru reportervirtual.ro: “Este prima data cand colaboram si nu este vorba de orice emisiune, ci chiar de X Factor, care este un proiect de mare anvergura si responsabilitate, pentru ca vorbim de o selectie de talente la nivel national si de un drum in viata, care poate schimba in mod fericit destinul pentru unii dintre concurenti. Imi doresc sa castige cel mai bun, indiferent din ce echipa va face parte, pentru ca astfel sa aiba o sansa intr-o cariera, care va incepe odata cu castigarea acestui concurs”.