Din aeroport direct pe sosea

Cu siguranta nu sunt putini oamenii care in prezent lucreaza in strainatate si vin in tara pentru mici concedii, poate chiar numai in zilele de weekend, insa de la aeroport trebuie sa se deplaseze cu ceva rapid pentru a nu pierde vremea. Daca aterizezi in Bucuresti ideal ar fi sa apelezi la o firma de inchirieri auto Sibiu aeroport, insa nu toate firmele au un parc auto atat de dezvoltat incat sa aiba disponibile tot timpul masini.

Asadar  - pentru siguranta ta trebuie sa iti faci din timp o rezervare la o masina pe care o poti prelua chiar de la aeroport, mai ales daca te grabesti. De asemenea, daca vii cu bagaje multe poti sa inchiriezi si o remorca prin serviciul de rent a car, iar marca sau modelul masinii ti-l poti alege tu, in functie de bani, de buget si de necesitati. De regula masina pe care alegi sa o inchiriezi trebuie sa ti se potriveasca tie la fel de bine ca si cand ar fi a ta si ai lua-o definitiv. In cazul in care ai luat masina numai pentru weekend si apoi te grabesti sa prinzi avionul nu trebuie sa duci masina la sediu, deoarece ea poate sa fie preluata de catre angajatii firmei direct de la aeroport sau din locul in care alegi tu sa o duci. Documente necesare inchirierii pentru persoana fizica sunt: act de identitate (CI sau pasaport),  carnet de conducere, iar pentru persoana juridica, este nevoie de certificat de inregistrare (CUI),  stampila societatii, comanda de inchiriere din partea firmei, semnata si stampilata, procura (imputernicire) pentru persoana desemnata sa semneze contractul si sa preia si sa predea autoturismul.

Daca te prezinti cu actele necesare procesul de inchiriere nu va dura mult insa trebuie sa ai in vedere ca se intocmeste si un proces de predare - primire, acesta fiind o parte din contractul de inchiriere.