De la zidul Berlinului la Turnul de Televiziune

E greu sa te decizi unde sa mergi in Germania daca vrei pur si simplu sa o vizitezi, insa daca vei gasi un transport persoane Germania ieftin, cu siguranta nu va mai fi la fel de dificil. Ce sa faci insa acolo este cu totul alta problema, avand in vedere ca unii merg sa se plimbe iar altii merg la munca, mai ales pentru ca economia Germaniei este una dintre cele mai puternice din lume, iar daca tot ofera multe variante atunci de ce sa nu profitam cu totii de ele?!

Iata cateva obiective pe care le poti vizita cel putin in Berlin si de care cu siguranta nu te vei plictisi: poarta Brandenburg, este cu siguranta un simbol puternic al Berlinului cat si a Germaniei avand in vedere continutul sau istoric. Pe langa aceasta insa se mai poate vizita si zidul Berlinului, cel care a divizat mai bine de 29 de ani orasul in doua, care in ciuda faptului ca a fost demolat pentru reunificarea Germaniei a prins radacini in muzee si poate sa fie observat sub conservare. Piata Gendarmenmarkt este o piata extrem de frumoasa considerata de multi unica, avand in vedere ca numele sau vine de la Regele Soldat Frederick William I, insa un obiectiv turistic aparte este Bulevardul Unter den Linden - un bulevard berlinez care se traduce liber “pe sub tei” avand o lungime de mai bine de un kilometru si jumatate.

Iar pentru cei care ajung in Berlin si vor sa vada si turnul de televiziune de stiut ca acesta are o inaltime de 368 de metri, el este vizibil cam din toate locurile Berlinului, iar in varf are si un restaurant pentru care trebuie sa se plateasca 12.5 euro pentru a ajunge acolo. Desigur panorama merita avand in vedere ca pentru aceatsa este taxa cat si pentru intretinerea turnului.